Same problem as stream71 and warbear not resolved
Goto page 1, 2  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Last Man Standing Coop Forum Index -> 2.0 Official Tech Support and Feedback
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lolokth



Joined: 24 Dec 2005
Posts: 12
Location: France

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 12:33 am    Post subject: Same problem as stream71 and warbear not resolved Reply with quote

I have exactly the same problem.
I run LMS mod by the shortcut of my desktop
LMS mod is running...
When I come in Multiplayer menu, I can't choose another gametype than deathmatc (it's written exactly like that).
So it's impossible to play sp coop map in singleplayer, because there is no way choose a gametype, and "sp coop" isn't specified anywhere in the single player party's selection.

I know that I have to run yhe mod and that LMS don't modifie Doom 3 itself.

I have looking for an answer at this problem everywhere, please help
_________________
The pendulum swings semi-attached to the center of all
I drug these minds into ruin and contempt-the acid smoke of burning souls
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
lolokth



Joined: 24 Dec 2005
Posts: 12
Location: France

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 1:45 am    Post subject: Reply with quote

I find an answer at my problem.
I can run sp coop, by setting it directly in the menu of the game, when I launch an LMS mod game, after that I can disconnect, then I am able to choose a map in sp coop.
But if I will change the gametype, he set me "deathmatc", and impossible to change.
Is it a bug ?
Is it release somewhere in that forum I am sorry to flood
_________________
The pendulum swings semi-attached to the center of all
I drug these minds into ruin and contempt-the acid smoke of burning souls
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Hobbes
Mod Team Member


Joined: 13 Feb 2005
Posts: 1055
Location: NY

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 2:16 am    Post subject: Reply with quote

If you are only seeing a gametype of Deathmatch then it sounds like you are not loading the mod but just running regular Doom3. Does your multiplayer screen look like this: http://72.226.230.127:4137/pics/multiplayer.jpg

If not then you are not loading LMS correctly. Our multiplayer menu will not display servers running a gametype of "deathmatch". Make sure you check out the FAQ and make sure you don't have any extra pk4 files in your base folder.

Hobbes
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
lolokth



Joined: 24 Dec 2005
Posts: 12
Location: France

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 2:26 am    Post subject: Reply with quote

I am not stupid, please stop to answer that I havn't run LMS properly, I clarely see that screen and it's all like I said, unable to choose the gametype !
Not so hard to understand ? Evil or Very Mad
_________________
The pendulum swings semi-attached to the center of all
I drug these minds into ruin and contempt-the acid smoke of burning souls
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Hobbes
Mod Team Member


Joined: 13 Feb 2005
Posts: 1055
Location: NY

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 3:40 am    Post subject: Reply with quote

Apparently you don't want help from me.

Hobbes
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
Vertical_Zer0
Regular Visitor


Joined: 29 Mar 2005
Posts: 51
Location: USA

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 3:43 am    Post subject: Reply with quote

First of all, you will recieve better and more willing aid if you just please calm down a bit. Can you give us a screenshot of the issue you are facing? Your description is a tad difficult to understand; fair enough since your profile says you live in France so we can assume you speak French and not much English. Because we seem to have a bit of a language barrier, it would be easier for us to help if we had an image of what is happening or a more thorough, step-by-step description of the problem.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
XxLaVaxX
LMS Fanatic


Joined: 15 Feb 2005
Posts: 245
Location: Houston,TX

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 3:45 am    Post subject: Reply with quote

deathmatch is not a selectable gametype option in lms

it is appretly not installed correctly ran properly there are extra files in base folder .

there is lms mod ,sp coop and roe coop

-XxLaVaxX
_________________


Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
TA_Alucard
leet Beta Tester


Joined: 29 Dec 2005
Posts: 585
Location: Maineville, Ohio

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 4:21 am    Post subject: Reply with quote

Along with what XxLaVaxX said, the Coops are not enabled in singleplayer, only through servers, both LAN and internet.
_________________
-lmsAlucard
YouTube Channel
Run, if you can. You only postpone the inevitable.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
lolokth



Joined: 24 Dec 2005
Posts: 12
Location: France

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 2:00 pm    Post subject: Reply with quote

I do not want to be malicious (google trad), but as we say in french : mais quel bande de boulets !

Vertical_Zer0 -> I can't post screenshot, because I am unable to post pics on an url, I will maybe send a picture to someone if it's possible.

My problem isn't difficult to understand, since I have clearly understand that 2 persons had exactly the same problem as me, and the only answer that they have is that they run LMS unproperly.

For a middle confirmed old pc gamer as me it's a kind of insult, sorry.
_________________
The pendulum swings semi-attached to the center of all
I drug these minds into ruin and contempt-the acid smoke of burning souls
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
lolokth



Joined: 24 Dec 2005
Posts: 12
Location: France

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 2:26 pm    Post subject: Reply with quote

ok that it is !


_________________
The pendulum swings semi-attached to the center of all
I drug these minds into ruin and contempt-the acid smoke of burning souls
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Vertical_Zer0
Regular Visitor


Joined: 29 Mar 2005
Posts: 51
Location: USA

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 3:19 pm    Post subject: Reply with quote

Okay, now I can see what you're talking about here. You might have a problem with some .pk4 files; have you tried re-installing DooM 3 and LMS? It looks like something may have gotten screwed up somewhere in the installation process.

By the way, which OS and which installer are you using? Windows, Multiplatform, or OSX?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Hobbes
Mod Team Member


Joined: 13 Feb 2005
Posts: 1055
Location: NY

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 3:27 pm    Post subject: Reply with quote

I believe that we have fixed his problem. He came on the IRC and after I told him how to make a console log and send it to me I saw that he had 18 extra pk4 files in his base folder. That is why it is very important to READ THE FAQ. We did not create that information just to take up space, it has useful information in it. Maybe Burn knows of a way to have a message pop-up when someone is going to make a new post in this forum that says "Did you read the FAQ?" I am also trying to figure out a way for the windows installer to detect if there are extra pk4 files in the base folder during installation.

Hobbes
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
MercyKiller
Mod Team Member


Joined: 16 Oct 2004
Posts: 1685
Location: Texas

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 4:32 pm    Post subject: Reply with quote

Hobbes is totally correct. I hate when people start to get pissed at us due to their own idiocy and laziness.
_________________
-MercyKiller
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address MSN Messenger
Hobbes
Mod Team Member


Joined: 13 Feb 2005
Posts: 1055
Location: NY

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 7:15 pm    Post subject: Reply with quote

The windows installer for the next release will check the base folder for extra PK4 files. If it finds any, it will list the names and tell them that they need to be removed. Hopefully this will reduce the number problems created by people putting files in the base folder. I looked at trying to have the game check for them when the mod was loaded but did not see a way to do that.

Hobbes
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
calimer
Mod Team Member


Joined: 27 Aug 2004
Posts: 1949

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 9:00 pm    Post subject: Reply with quote

lolokth, disrespect towards my team members and anyone else on this forum will not be tolerated. If you cannot conduct yourself properly you will not be allowed to post here anymore. Take care.
-calimer
_________________
Want to make your own 3D Games for Free? Free And Easy To Use Game Creation Software!! - Platinum Arts Sandbox Free 3D Game Maker
Head Organizer of Last Man Standing Coop
Check out our business page
Sign up for our newsletter!
Come and talk to us on IRC
Visit our Moddb Page
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Last Man Standing Coop Forum Index -> 2.0 Official Tech Support and Feedback All times are GMT
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Empty or InValid Ad file




Mod Database Top 100

Doom 3 Coop Mod Last Man Standing Coop .:. Copyright Platinum Arts LLC

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group